jolien van dijk
trouwambtenaar & ceremoniespreker

"Zij luistert, voelt, 
beleeft, geeft,
woorden aan wat jij bedoelt "

Ik ben geboren in 1981 in een klein dorpje midden in de klei van de provincie Groningen.
Na 20 jaar verkering, sinds 2019 getrouwd met mijn jeugdliefde en fantastische vader van onze zoon en dochter. Samen met een aantal paarden, geiten een hond en een kat wonen wij in een prachtige (al zeg ik het zelf) woonboerderij op een heerlijke plek in het noordelijkste puntje van Drenthe. Ik begin de dag het liefst met een kopje koffie, ik doe af en toe een dansje als niemand kijkt, vier mijlpalen en bijzondere momenten het liefst met een glaasje wijn en ik scheur (veilig uiteraard) graag over landweggetjes met mijn geliefde MINI Cooper.
Ik ben nieuwsgierig, dus als je mij wat verteld dan hang ik aan je lippen. Daarnaast mag ik het anderen graag naar de zin maken.
Ik word blij als ik bij jou een glimlach op je gezicht kan toveren. Maar ik word ook blij van een goed een gesprek, lekker eten, zomerse regenbui of een stuk chocolade.


blauwe lucht
&
zon

natuur

Koffie

mijn favoriete dingen

hier een aantal van 

Verder ben ik gek op de liefde…., liefde tussen mensen, liefdesverhalen, mensen met liefde voor anderen, maar ook voor zichzelf, mensen die tegenslag kunnen omarmen met liefde, liefde hebben voor hun vak of werk…, liefde is overal, in alle vormen en voor iedereen! Ik vind het dan ook zo ontzettend bijzonder dat ik als trouwambtenaar/ceremoniespreker niet alleen op een hele bijzonder manier van betekenis kan zijn, maar ook mijn passie voor liefde en mijn liefde voor verhalen kan samenbrengen. Het vertellen van jullie verhaal en een bijzonder, liefdevolle en levenslange herinnering creëren is wat ik het allerliefste doe. Daar word ik dus echt heel blij van

Nog meer over mij 

moeder van een zoon en dochter, happily married, enthousiast, creatief, vrolijk, geen ochtendmens, koffieleut, viert mijlpaaltjes en bijzondere momentjes het liefst met een glaasje wijn, smulpaapje, sucker for love, dierenvriend, regeltante, optimist, trouwambtenaar, ceremoniespreker, vangt liefdesverhalen en strooit graag met lieve woordjes.

Jolien van Dijk

Willen jullie mij nog beter leren kennen?
Of meer willen weten over mijn werkwijze?
Dat kan! 
Laten we dan kennismaken. Ik ben namelijk ook heel nieuwsgierig naar jullie.


Kennismaken?

Kennismaken

Neem contact op

Willen jullie mij nog
beter leren kennen?
Of meer willen
weten van mijn werkwijze?
Dat kan! 
Laten we dan kennismaken.
Ik ben namelijk ook heel nieuwsgierig naar jullie.